image

Het reguliere seizoen zit er voor alle teams op: tijd om lessen te trekken uit het eerste deel van de competitie. Dat doen we samen met de coaches. Vreugde, ontgoocheling,  belofte of spijt: hoe vatten zij het reguliere seizoen in een paar woorden samen?
 
Kris Eyckmans (Volley Haasrode Leuven): “Enthousiasme en spanning gegarandeerd. Elk weekend maakte iedereen kans, of toch bijna…”
 
Fulvio Bertini (Greenyard Maaseik): “Intens. Vooral in het begin van de competitie was de groep heel weerbaar.”
 
Jan Vanvenckenray (Tectum Achel): “Een enorme ervaring ”
 
Christophe Achten (Lindemans Aalst): “Unstable versus unbeaten »
 
Jan Van Huffel (Caruur Gent ): “ Reach the play-offs = ✅    Make a good impression in Europe = ✅ ”
 
Frederik Servotte (WAREMME Volley): “Spannend, topniveau. Het kon alle kanten op, van begin tot einde”
 
Steven Vanmedegael (Knack Roeselare): “Stevig parcours van Team Blue”
 
Wannes Rosiers (AXISGuibertin ): “Volstrekt onvoorspelbaar. Behalve tegen Roeselare kon het in veel wedstrijden alle kanten op…”

Frank Depestele (Decospan Volley Menen): “De stressfactor! Aan het begin van het seizoen stonden we onder enorme druk …”
 
Wat er ook gebeurt in de play-offs, je kunt er niet omheen: Roeselare was dit seizoen onoverwinnelijk. Met 16 zeges in evenveel wedstrijden waren de spelers van Steven Vanmedegael ongenaakbaar. Er stond een sterke verdediging en ze hadden de beste aanval. Dit team was vanaf het begin al de onbetwiste leider op Belgische bodem. De klasse die ze vertonen in de Beker van België en in de Europese competitie staat garant voor opnieuw een seizoen boordevol records.

Tekst: Marc Vanvinkenroije