Nieuws

>

Het Belgische volleybal vanaf 16 oktober terug op Pickx Sports en PlaySports!

Het Belgische volleybal vanaf 16 oktober terug op Pickx Sports en PlaySports!

Algemeen

wo, 12 okt 2022

Zowel Telenet als Proximus hebben de ambitie om een zo breed mogelijk aanbod uit te werken voor klanten die van sport houden, en we zijn daarom blij te kunnen aankondigen dat ook het Belgische volleybal vanaf het eerste wedstrijdweekend een plaats krijgt op Pickx Sports en PlaySports.

Goed nieuws voor de sportliefhebbers en de volleybalfans in het bijzonder: Proximus, Telenet en de Belgian Volley League hebben een akkoord gesloten over de uitzending van de Lotto Volley League in seizoen 22-23 en 23-24.
De volleybalfans zullen verwend worden, want elk weekend zal er volleybal op televisie zijn. In de eerste ronde en tijdens de Champion Final komt er één wedstrijd per wedstrijddag aan bod. In de play-offs finale worden alle wedstrijden uitgezonden. `

“Ons doel is om via ons Proximus Pickx Sports-aanbod de meest relevante content en ervaring op het vlak van sport aan te bieden, met aandacht voor de Belgische competities. We zijn dus erg opgetogen dat we de top matchen van het Belgische volleybal en de volledige play-offs van dit seizoen kunnen aanbieden aan onze klanten. “
Stefaan Haerick, Director Commercial Partnerships & Sponsoring
 
Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports bij Telenet: “Play Sports focust al jarenlang op multi-sport als troef voor zijn abonnees. Kijkers genieten van een mix van exclusieve sporten, en lokale sporten met groot potentieel. De Lotto League volleybal valt dan ook in die laatste categorie. Telenet draagt graag zijn steentje bij om het Belgisch volleybal te ondersteunen, en hoopt dat de uitzendingen op vaste basis de sport steviger verankeren in de Vlaamse sportharten.”