Nieuws

>

Koop je livestreaming abonnement met korting

Koop je livestreaming abonnement met korting

Mannen Liga

wo, 25 sep 2024

Vanaf 1 oktober wordt het livestreaming platform betalend. Met een kortingscode van je club krijg je tussen 1 oktober en 1 november 10%korting op een abonnement naar keuze.

Over het platform

De Lotto Volley League, de hoogste professionele volleybalcompetitie voor mannen en vrouwen in België, biedt fans de mogelijkheid om elke week alle live wedstrijden te volgen via watch.lottovolleyleague.be. Het platform is ontworpen om volleybalfans, die niet in de zaal aanwezig kunnen zijn, toch te laten genieten van alle spanning en sensatie van de wedstrijden, ongeacht hun locatie.

 

Flexibele abonnementsopties voor fans

Om een breder publiek te bereiken, biedt de Lotto Volley League diverse abonnementsopties. Fans kunnen kiezen uit verschillende passes, variërend van een seizoenspas, waarmee alle wedstrijden van zowel de mannen- als vrouwencompetitie bekeken kunnen worden, tot een matchpas voor het eenmalig live streamen van een specifieke wedstrijd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke fan een passende optie kan vinden om zijn of haar favoriete teams te ondersteunen.

 

Season pass (€40,00): Toegang tot alle wedstrijden van zowel de mannen- als vrouwencompetitie gedurende het hele seizoen.

League pass (€25,00): Toegang tot alle wedstrijden van de mannen- of vrouwencompetitie, afhankelijk van jouw voorkeur.

Club pass (€20,00): Volg de wedstrijden van jouw favoriete club met toegang tot alle livestreams - uit en thuis - van die specifieke club.

Match pass (€2,50): Eenmalige toegang tot één wedstrijd van jouw keuze.

 

Met deze opties is er altijd een pas die past bij jouw voorkeuren!

 

Fans kunnen hun abonnement aanschaffen vanaf 1 oktober. Tussen 1 oktober en 1 november kan men via een kortingscode van de club 10% korting krijgen op de abonnementsprijs.

 

De kortingscodes van je favoriete club:

DAMES

antwerp-women10

beveren10

charleroi10

geel10

gent-women10

michelbeke10

noorderkempen10

oudegem10

roeselare-women10

tchalou10

 

HEREN

aalst10

achel10

antwerp-men10

gent-men10

guibertin10

leuven10

maaseik10

menen10

roeselare-men10

waremme10

 

Alles is te zien via watch.lottovolleyleague.be.

LVL_PASSES_v2