Nieuws

>

Lotto Volley League tilt haar platform dit seizoen naar een hoger niveau

Lotto Volley League tilt haar platform dit seizoen naar een hoger niveau

Mannen Liga

ma, 16 sep 2024

Twee jaar geleden lanceerde de Lotto Volley League een toegankelijke manier om volleybalwedstrijden live te volgen via een online platform. Dit seizoen zet de League een belangrijke volgende stap door het platform naar een hoger niveau te tillen, met verbeterde kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en een breder aanbod voor de fans.

Over het platform

De Lotto Volley League, de hoogste professionele volleybalcompetitie voor mannen en vrouwen in België, biedt fans de mogelijkheid om elke week alle live wedstrijden te volgen via watch.lottovolleyleague.be. Het platform is ontworpen om volleybalfans, die niet in de zaal aanwezig kunnen zijn, toch te laten genieten van alle spanning en sensatie van de wedstrijden, ongeacht hun locatie.

 

Flexibele abonnementsopties voor fans

Om een breder publiek te bereiken, biedt de Lotto Volley League diverse abonnementsopties. Fans kunnen kiezen uit verschillende passes, variërend van een seizoenspas, waarmee alle wedstrijden van zowel de mannen- als vrouwencompetitie bekeken kunnen worden, tot een matchpas voor het eenmalig live streamen van een specifieke wedstrijd. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat elke fan een passende optie kan vinden om zijn of haar favoriete teams te ondersteunen.

 

Waarom is het nu betalend?

De introductie van betaalde passen is een belangrijke stap om de kwaliteit van de competitie te waarborgen en verder te ontwikkelen. De opbrengsten uit de abonnementsverkoop worden direct geïnvesteerd in de clubs en competities, wat bijdraagt aan de verdere professionalisering van de sport, de verbetering van de faciliteiten en het verhogen van het niveau van de competitie. Zo ondersteunt elke kijker actief de groei van volleybal in België.

 

Fans kunnen hun abonnement aanschaffen vanaf 1 oktober. Tussen 1 oktober en 1 november kan men via een kortingscode van de club 10% korting krijgen op de abonnementsprijs.

De wedstrijden van de eerste twee speeldagen kunnen gratis bekeken worden.

Alles is te zien via watch.lottovolleyleague.be.

LVL_PASSES_v2